Услуги

Танцова Зала

Танцова Зала

Dance Bulgaria е модерен център за танци и спорт, в който можете да практикувате широк набор танцови и аеробни стилове. Латино и стандартни танци, хип хоп, йога, зумба фитнес, тае-бо, степ-аеробика и бокс. Всичко това в пригодена специално за тренировките зала водени от специалисти с дългогодишен опит в преподаваните от тях стилове.

За повече информация
www.dancebulgaria.com или 0883228201.

Балетна школа “Флорин“

ет. 3-ти, Зала 1

За всички пленени от красотата на класическия танц и емоцията на характерните танци, Балетна школа "Флорин" отвори врати във Varna Towers. Вашето дете ще бъде насочено в подходящата за него група, където ще се запознае с основите на класическия танц, безценния балетен репертоар и колорита на стилизираните характерни танци. В периода на обучение децата от балетна школа "Флорин" участват в редица конкурси, фестивали и концерти.

Цветалина Нахабедян е собственик и основател на школата, тя е завършила Академия за Музикално и Танцово Изкуство в гр. Пловдив, със специалности балетна педагогика и балетна режисура. Цветалина Нахабедян е специалист с дългогодишен опит в преподаването и работата с деца.

За повече информация:
Facebook или 0899 407 171.

Балетна школа “Флорин“
Yes Rent a Car

Yes Rent a Car

Партер

Karate club Nihonto

Захари Дамянов започва да се занимава с карате киокушин през 1996 г. неколкократен републикански шампион в различните възрастови групи.,печели 1-во място в категория до 90 кг. на Откритото първенство на Америка. Четирикратен победител е от Европейското първенство в категория над 90 кг, съответно през 2009 г., 2010 г., 2013 г. и 2014 г. Четирикратен шампион от Откритото първенство на Америка без категории в Ню Йорк (2008 г., 2011 г., 2012 г. и 2013 г.), от където има и награда за най-висок боен дух.

На 22 ноември 2015 г. Захари Дамянов записва името си със златни букви в историята на карате като печели най-тежкото и най-престижно състезание в Япония – Световното първенство без категории. Така става първият българин и европеец, стъпил на върха на почетната стълбица. Първото място в първенството, което се провежда веднъж на четири години в Токио, се равнява по значимост само с олимпийското злато. 

През ноември 2016 г. сенсей Захари Дамянов е определен за треньор на националния отбор към Българската карате киокушин федерация. 

Варненецът има собствен тренировъчен клуб – „Нихонто“, намиращ се в сградата на Двете Кули, етаж 3. Тренировките са в понеделник, сряда и петък от 18.00 ч. до 19.00 ч. за деца до 8 години, а за над 8-годишни и възрастни – от 19.30 ч. до 21.00 ч. За напредналите мъже и жени заниманията са и във вторник и четвъртък. Има възможност и за индивидуални тренировки. Записването за тях става на телефонен номер 0894 239 931.

Karate club Nihonto
Химическо чистене

Химическо чистене

Химическото чистене Вени се намира на ниво -1 в сградата на Двете Кули. Предлага Водно почистване, Химическо чистене и Професионално пране.

За повече информация за цени и услуги можете да посетите страницата: www.butikveni.com

Ресторант Макао

Ресторантът за бързо хранене Макао се намира на Партерен етаж в сградата на Двете Кули. Предлага богат асортимент от готвени ястия, супи и десерти. Разполага с зала за хранене и просторна тераса.

Работно време от 9.00 до 18.00ч.

Телефон 052 500 052

Ресторант Макао
Ресторант Vertigo

Ресторант Masala Balkan & Oriental

MASALA BALKAN & ORIENTAL е разположен на Партерен етаж в сградата на Двете Кули.

В MASALA BALKAN & ORIENTAL всеки може да се наслади на нещо ново балкано-ориенталска кухня с разнообразни специалитети и най разнообразни коктейли и питиета приятна жива музика с диджеи и испълнители от цяла България и Балканите. Заведението е проектирано в луксозно-уютен стил което дава много уют на гостите. Основна зала, подходяща за всякакъв тип организирани мероприятия сватби, балове, рожденни дни и много други. Менюто е построено в средния ценови клас, който би задоволил всички предпочитание.

Автомивка City CAR wash

Автомивка на самообслужване! „Варна Тауърс“ (Двете кули) паркинг -1. Водоструйка, безконтактно, автошампоан, вакса и стоп бутон.

Автомивка City CAR wash