Услуги

Фитнес House of steel

Фитнес House of steel

телефон за контакт 089 660 3499

Тенис на маса

Collizeone Table Tennis Arena, телефон за контакт 088 455 6533

Тенис на маса
Танцова Зала

Танцова Зала

Dance Bulgaria е модерен център за танци и спорт, в който можете да практикувате широк набор танцови и аеробни стилове. Латино и стандартни танци, хип хоп, йога, зумба фитнес, тае-бо, степ-аеробика и бокс. Всичко това в пригодена специално за тренировките зала водени от специалисти с дългогодишен опит в преподаваните от тях стилове.

За повече информация
www.dancebulgaria.com или 0883228201.

Балетна школа “Флорин“

ет. 3-ти, Зала 1

За всички пленени от красотата на класическия танц и емоцията на характерните танци, Балетна школа "Флорин" отвори врати във Varna Towers. Вашето дете ще бъде насочено в подходящата за него група, където ще се запознае с основите на класическия танц, безценния балетен репертоар и колорита на стилизираните характерни танци. В периода на обучение децата от балетна школа "Флорин" участват в редица конкурси, фестивали и концерти.

Цветалина Нахабедян е собственик и основател на школата, тя е завършила Академия за Музикално и Танцово Изкуство в гр. Пловдив, със специалности балетна педагогика и балетна режисура. Цветалина Нахабедян е специалист с дългогодишен опит в преподаването и работата с деца.

За повече информация:
Facebook или 0899 407 171.

Балетна школа “Флорин“
Yes Rent a Car

Yes Rent a Car

Партер

Karate club Nihonto

Захари Дамянов започва да се занимава с карате киокушин през 1996 г. неколкократен републикански шампион в различните възрастови групи.,печели 1-во място в категория до 90 кг. на Откритото първенство на Америка. Четирикратен победител е от Европейското първенство в категория над 90 кг, съответно през 2009 г., 2010 г., 2013 г. и 2014 г. Четирикратен шампион от Откритото първенство на Америка без категории в Ню Йорк (2008 г., 2011 г., 2012 г. и 2013 г.), от където има и награда за най-висок боен дух.

На 22 ноември 2015 г. Захари Дамянов записва името си със златни букви в историята на карате като печели най-тежкото и най-престижно състезание в Япония – Световното първенство без категории. Така става първият българин и европеец, стъпил на върха на почетната стълбица. Първото място в първенството, което се провежда веднъж на четири години в Токио, се равнява по значимост само с олимпийското злато. 

През ноември 2016 г. сенсей Захари Дамянов е определен за треньор на националния отбор към Българската карате киокушин федерация. 

Варненецът има собствен тренировъчен клуб – „Нихонто“, намиращ се в сградата на Двете Кули, етаж 3. Тренировките са в понеделник, сряда и петък от 18.00 ч. до 19.00 ч. за деца до 8 години, а за над 8-годишни и възрастни – от 19.30 ч. до 21.00 ч. За напредналите мъже и жени заниманията са и във вторник и четвъртък. Има възможност и за индивидуални тренировки. Записването за тях става на телефонен номер 0894 239 931.

Karate club Nihonto
Химическо чистене

Химическо чистене

Химическото чистене Вени се намира на ниво -1 в сградата на Двете Кули. Предлага Водно почистване, Химическо чистене и Професионално пране.

За повече информация за цени и услуги можете да посетите страницата: www.butikveni.com

Ресторант Табла

Ресторант Табла - от първото кафе за деня, през закуската, бърз и качествен обяд, следобедното сладко Крамер изкушение и перфектно приготвената Ви вечеря – всичко това на едно място!

Ресторант Masala

Ресторант Masala

MASALA е разположен на Партерен етаж в сградата на Двете Кули.

В MASALA всеки може да се наслади на нещо ново балкано-ориенталска кухня с разнообразни специалитети и най разнообразни коктейли и питиета приятна жива музика с диджеи и испълнители от цяла България и Балканите. Заведението е проектирано в луксозно-уютен стил което дава много уют на гостите. Основна зала, подходяща за всякакъв тип организирани мероприятия сватби, балове, рожденни дни и много други. Менюто е построено в средния ценови клас, който би задоволил всички предпочитание.

Телефон за контакт 089 616 3140

Център за обслужване на клиенти на Енерго про

ENERGO-PRO е частна електроразпределителна и електроснабдителна компания и генератор на електроенергия от възобновяеми енергийни източници.
https://www.energo-pro.bg/

Център за обслужване на клиенти на Енерго про
Автомивка City CAR wash

Автомивка City CAR wash

Автомивка на самообслужване! „Варна Тауърс“ (Двете кули) паркинг -1. Водоструйка, безконтактно, автошампоан, вакса и стоп бутон.